Pianonlamput

Pianon lattiavalaisimet ovat kannettava ja kaunis tapa valoa. Houkuttelevat piano-lamput valaisevat piano-näppäimiä, musiikkia tai huoneen tai esityspaikan tietyn alueen. Elegantti valo heiluttavat muusikoille välttämättömän valon ja lisäävät samalla ympäristön kirkkautta yleisön nautinnolle.

Pianon lattiavalaisimet ja piano-lamput istuvat lattialla pianon vieressä. Muut pianolamput sijoitetaan itse pianoon tai leikataan musiikkisivulle. Vaikka lattiavalaisimet ovat suurempia kuin muut lamput, ne tarjoavat myös runsaasti hyvin suunnattua valoa. Ne ovat myös tarpeeksi kevyitä kuljetukseen.

Pianon lattiavalaisimet ovat korkeita ja niiden korkeus on säädettävissä. Useimmissa on tasapainoinen, säädettävä varsi, joka ohjaa helposti pianon musiikkiin. Liikkumalla ja siirtämällä käsivartta valo valuu kaikkialle, mitä tarvitset eniten. Muusikot arvostavat tätä kohdennettua valoa lukea musiikkia pimeimmissä suorituspaikoissa. Painotettu pohja pitää lattiavalaisimen tiukasti istutettuna aiottuun paikkaan.

Suuren pianon koon vuoksi pianon lattiavalaisimet ovat luonnollinen säestys dramaattiselle näyttelylle. Suuri, hyvännäköinen lamppu houkuttelee yleisöä pianon musiikista. Johdanto-osien aikana opiskelijat tuntevat itsensä varmemmiksi tietäen, että niitä voidaan säätää valaisemaan juuri sitä paikkaa, jota he tarvitsevat.

Tämäntyyppiset valaisimet ovat monenlaisia ​​muotoja, kokoja, tyylejä ja malleja. Olitpa mieluummin nykyaikaisia, virtaviivaisia ​​malleja tai hienoja antiikkityyppisiä tyylejä, on jokaiselle jotakin. Jos soitat modernia musiikkia, voit valita päivitetyn tyylin. Niille, jotka soittavat klassista musiikkia, saatat mieluummin käyttää vanhanaikaisia ​​musiikkia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *