Lattiavalaisimien eri vaihtoehdot

Torcherie

Ne tarjoavat riittävän valon suunnittelunsa ansiosta, kun taas avoin pää ohjaa valoa kattoon, leviäminen sivuilta ja pohjaalueilta tekee niistä sopivia jokapäiväiseen käyttöön. Ihmiset voivat myös lisätä himmentimiä, jotka lisäävät esteettistä valoa näihin valoihin.

Klubivalaisimet

Pohja, tikku tai napa ja sävy muodostavat myös klubivalaisimet, jotka ovat myös suosittuja valaisimia, jotka helpottavat yleisiä valaistustarpeita. Ne on yleensä pultattu, mikä tekee niistä melko pysyvän asennuksen.

Kuusi tapa lamppuja

Kuten nimestä voi päätellä, kuuden suuntainen lamppu voi lähettää valoa kuudessa eri suunnassa. Tämä on mahdollista johtuen valonlähteistä, jotka on suunnattu kuuteen eri suuntaan lampun rungon ympärille. Kuuden lattiavalaisimen pää on erittäin suuri ja sijoitetaan yleensä korkeuteen suurten huoneiden valaistuksen helpottamiseksi.

Tornilamppu

Nämä ovat yleensä yksiosaisia ​​lamppuja, joiden kehon ympärille on sijoitettu useita valoja. Näiden valaisimien rakenne on sen vuoksi visuaalisesti houkutteleva, vaikka niitä ei olisi kytketty päälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *